Nuori nainen seisomassa, mustat vaatteet ja musta hattu. Hymyilee iloisesti.
Uutinen
Hakuaika palkallisiin harjoitteluihin on 20.3.–2.4.2023. Valinnat harjoittelujaksoihin suoritetaan arpomalla.

Uutinen | 22.3.2023

Pirkanmaan hyvinvointialue hakee palkalliseen kesäharjoitteluun noin sataa nuorta

Nuori nainen seisomassa, mustat vaatteet ja musta hattu. Hymyilee iloisesti.

Hakuaika palkallisiin harjoitteluihin on 20.3.–2.4.2023. Valinnat harjoittelujaksoihin suoritetaan arpomalla.

Edellytyksenä harjoitteluun hakeutumiselle on 15 vuoden ikä. Harjoitteluun hakeutuvan nuoren tulee siis olla 15-vuotias 5.6.2023 mennessä ja alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka. Yksittäinen nuori voi tulla valituksi yhteen harjoittelujaksoon.

Harjoittelujaksot sijoittuvat aikavälille 5.6.–28.7.2023. Harjoittelu on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, ja työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia. Lisätietoa harjoittelupaikoista löytyy Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta. 

Palkallisia harjoittelujaksoja on tarjolla Pirkanmaan hyvinvointialueella Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Tampereella, Valkeakoskella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä. Hakemuksessa nuori voi esittää toiveen, missä toimipisteessä tahtoisi työskennellä.

Harjoittelujaksot kestävät joko kaksi tai neljä viikkoa

Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa kesäharjoittelujakso on kahden viikon mittainen ja palkka on 400 euroa sisältäen lomakorvauksen. Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa harjoittelijan tulee olla 15–17-vuotias.

Sairaalapalveluiden kesäharjoittelujakso on neljän viikon mittainen ja palkka on 800 euroa sisältäen lomakorvauksen. Sairaalapalveluihin työllistyvältä nuorelta vaaditaan 17 vuoden ikää.

Hakemukset tehdään Kuntarekry-sivulla

Hakemus harjoitteluun tulee lähettää Kuntarekryn kautta viimeistään 2.4.2023. Hakemukseen merkitään kunta tai kunnat, joissa nuori on valmis työskentelemään sekä ajanjaksot, joiden aikana työskentelemiseen hakija pystyy sitoutumaan. Katso Kuntarekryn hakuilmoitus ja jätä hakemus tästä linkistä.

Pirkanmaan hyvinvointialue pyrkii valitsemaan kesäharjoittelijat harjoitteluihin viikkojen 16–17 aikana. Valinnoista ja harjoitteluihin liittyvistä käytännön asioista ilmoitetaan valituille suoraan sähköpostitse.

Lisätietoja

Henkilöstöjohtaja Taina Niiranen

Pirkanmaan hyvinvointialue

taina.niiranen@pirha.fi


Teksti: Johanna Riekkola

Kuva: Paula PasanenLue kaikki