Uutinen | 18.4.2023

Dataklinikat tutkijoille jatkuvat Teamsissa

Tays Tutkimuspalveluiden datatiimi aloitti keväällä Pirkanmaan hyvinvointialueen tutkijoille suunnatut dataklinikat, joissa on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa Taysin tutkimusdatan hyödyntämisestä.
 
Kuukausittain kokoontuvilla klinikoilla jaetaan vinkkejä ja tietoa tutkimusdatan kysymyksistä ja työkaluista, kuten tutkijan tietoturvallisesta työtilasta, virtuaalikoneen työkaluista, kuten R, SQL, Python ja Excel / LibreOffice. 

Tarkoitus on keskustella niistä kysymyksistä, jotka osallistujat tuovat mukanaan tai ovat esittäneet Teams-keskustelussa etukäteen. Tutkimusluvista tai niihin liittyvistä prosesseista klinikoilla ei keskustella.

Seuraavat klinikat pidetään
Keskiviikkona 19.4. klo 15−16
Maanantaina 15.5. klo 15− 6
Torstaina 15.6. klo 15−16

Liity Teams-kokouksiin ja keskusteluun Pirkanmaan hyvinvointialueen tunnuksilla. Esitä kysymyksesi etukäteen kokouksen Teams-keskustelussa.

Liity mukaan Tays dataklinikan -tiimiin tästä linkistä, niin saat kutsut dataklinikan keskustelutilaisuuksista automaattisesti. 

Tervetuloa!
 
Huom! Datasta keskustellessa ja mahdollisissa ruutujen jakamisessa on huomioitava datan sensitiivisyys. Henkilötunnuksellista tai muutoin yksilöivää tietoa ei voi jakaa.Lue kaikki