Tietoa sähköisestä asioinnista

Valikkonäyttö

Murupolku

Valikkonäyttö

Tietoa sähköisestä asioinnista

Tietoa sähköisestä asioinnista

Pirkanmaan hyvinvointialueen sähköisessä asioinnissa voit päivittää yhteystietosi ja siirtyä asiointikuntasi mukaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon asiointipalveluihin sekä Taysin sähköiseen asiointiin. Asiointipalveluissa voit esimerkiksi tehdä ajanvarauksia ja täyttää lomakkeita.

  • Useimmat Pirkanmaan kuntien asukkaiden käytössä olleista sote-palveluiden sähköisistä asioinneista toimivat edelleen hyvinvointialueella.
  • Myös OmaTaysin ja TaysPolun käyttö jatkuu.
  • Palveluihin kirjaudutaan suomi.fi-tunnistuksella. Tunnistus on käytössä kaikissa palveluissa, joissa käyttäjän henkilöllisyys pitää varmistaa. Sähköisten palveluiden käyttäminen on tietoturvallista, kun käyttäjät on tunnistettu. Yleisimmät tunnistaumistavat ovat pankkitunnukset ja mobiilivarmenne.

Kirjaudu sähköiseen asiointiin

Chat-palvelut verkkosivuillamme

Pirbotti-chatbotti päivystää sivuiltamme oikean alakulman puhekuplassa. Pirbotti auttaa sinua löytämään tietoja palveluistamme. Arkisin kello 8-18 voit myös keskustella työntekijämme kanssa chat-ikkunassa.

Lisäksi sivuillamme on muita, suoraan tietyyn palveluun liittyviä chat-asiointimahdollisuuksia sekä joitakin paikkakuntakohtaisia chat-palveluita.