logo

Pitkäaikaistyöttömien eläkeselvittely

Murupolku

PTVWidget

Pitkäaikaistyöttömien eläkeselvittely

PTVWidget

Eläkeselvittelyn tehtävänä on selvittää ja arvioida työ- ja toimintakykyä sekä kuntoutuksen ja eläkkeen saamisen mahdollisuuksia. Osana eläkeselvittelyä sinulle tehdään terveystarkastus, laboratoriokokeita, sosiaalisen tilanteen kartoitusta sekä tarvittaessa psykologisia tutkimuksia tai kuvantamisia.

Lääkäri arvioi työ- ja toimintakykysi ja sen rajoitteet sekä kuntoutusedellytykset työkyvyttömyyseläkkeen hakemista varten. Huolehdimme kanssasi työkykyselvityksen etenemisestä ja jatkotoimenpiteisiin ohjaamisesta.

Eläkeselvittely sisältää useita vastaanottokäyntejä ja edellyttää omaa sitoutumistasi. Sairauksiesi hoitovastuu säilyy kokonaisuudessaan terveysasemallasi.

PTVWidget

Kenelle ja millä ehdoin

Eläkeselvittelyn palvelut ovat suunnattu pitkäaikaistyöttömille, joilla on vaikeuksia selviytyä terveydentilan ja toimintakyvyn rajoitteiden takia työelämässä.

Eläkeselvittelyyn pääsemiseksi tarvitset lähetteen. Lähetteen voit saada sosiaali- ja terveyspalveluiden työntekijöiltä, asumisyksiköiden ohjaajilta sekä kolmannen sektorin toimijoilta. Arviointi eläkeselvittelyiden aloittamisen tarpeesta tehdään lähetteen ja potilastietojesi perusteella.

PTVWidget

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton.
Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä palvelusta peritään maksu.

PTVWidget

Hae paikkakunnan mukaan

Valitse paikkakunta, jonka yhteystietoja haluat etsiä:

PTVWidget

Palvelupaikat

Sarvis, Tampere

Sarvis, Tampere

Käyntiosoite: Hatanpäänkatu 3, 33900 TAMPERE
Pitkäaikaistyöttömien eläkeselvittelyjen toimipiste sijaitsee Sarviksella 1. kerroksessa.