logo

Kesäharjoittelu nuorille

Valikkonäyttö

Murupolku

Valikkonäyttö

Nuorten 15-17-vuotiaiden kesäharjoittelupaikat

Hyvinvointialue tarjoaa kesätyötä 15-17-vuotiaille nuorille

Tervetuloa tutustumaan työn tekemiseen Pirkanmaan hyvinvointialueella –  palkalliseen kesäharjoitteluun otetaan noin sata nuorta. Hakuaika on 20.3. – 2.4.2023.

Kuka voi hakea?

Voit hakea paikkaa, jos olet täyttänyt 15 vuotta 4.6.2023 mennessä ja olet alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka.

Miten paikkaa haetaan?

Harjoittelupaikkoja haetaan Kuntarekry-palvelussa. Tee ensin profiili Kuntarekryyn, ja sen jälkeen pääset jättämään hakemuksen.

Tästä linkistä voi katsoa harjoittelupaikkoja ja jättää hakemuksen. 

Hakuaika

Hakuaika on 20.3.-2.4.2023.

Miten henkilöt valitaan?

Valintakriteereinä ovat hakuedellytysten täyttyminen (ikä) ja kiinnostuneisuus alaa kohtaan. Kriteerit täyttävien kesken valinta tehdään arpomalla. Paikan saa noin sata nuorta.

Palkallisen kesäharjoittelun kesto

Haettavana on kahden tai neljän viikon mittaisia kesäharjoittelujaksoja. Ne sijoittuvat ajalle 5.6.-28.7.2023. Päivittäinen työaika on 6 tuntia. Sairaalan harjoittelujaksot ovat neljän viikon mittaisia, ja kahden viikon harjoittelujaksot ovat muualla sote-palveluissa, kuten esimerkiksi ikäihmisten tai vammaistyön parissa. Yksi nuori voi tulla valituksi yhdelle harjoittelujaksolle kesässä.

Työtehtävät

Nuoret harjoittelijat toimivat monenlaisissa avustavissa tehtävissä Pirkanmaan hyvinvointialueen eri toimipisteissä. Hakemuksessa voi esittää toiveen, missä toimipisteessä tahtoisi työskennellä. 

Palkkaus

Nuorten kesäharjoittelu on palkallinen. Kahden viikon pituisesta kesäharjoittelusta maksetaan 400 euroa, ja neljän viikon mittaisen kesäharjoittelun palkka on 800 euroa. Summat sisältävät lomakorvauksen.