Valikkonäyttö
Kynnyksettömät mielenterveys- ja päihdepalvelut
Kynnyksettömät mielenterveys- ja päihdepalvelut
Matalan kynnyksen mielenterveys- ja päihdepalvelut - web-sisältö
Lähitorit ja Palveluneuvonta
Palveluneuvonta ja lähitorit tarjoavat matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta päihteisiin ja mielenterveyteen liittyvissä asioissa. Lähitorit toimivat myös kohtaamispaikkana ja siellä voit osallistua ryhmätoimintaan ja erilaisiin tapahtumiin.
Päiväperho
Perhetukikeskus Päiväperho tarjoaa päihteiden tuomiin ongelmiin monipuolista tukea, hoitoa ja kuntoutusta syntyville ja syntyneille lapsille perheineen. Työskentelyllä tuetaan vanhempien ja lasten hyvinvointia sekä lasten kasvua ja kehitystä. Voit ottaa yhteyttä Päiväperhoon joko puhelimitse tai tulemalla käymään. Ajanvarausta ei tarvita.
Päivätoimintakeskukset
Päiväkeskukset ovat kynnyksettömiä paikkoja päihdekuntoutujille sekä päihdeongelmaisille. Sinun on mahdollista saada terveysneuvontaa ja sosiaalipalveluihin ohjausta päiväkeskuksessa. Voit asioida myös nimettömänä.
Päihteiden käyttäjien päivätoimintakeskus Pähee
2.0 Hiusviivaerotin
Kynnyksettömät mielenterveys- ja päihdepalvelut - kolmas sektori - nosto
Katso myös
Mielenterveystalo
Verkkopalvelu, jossa tarjotaan mielenterveyteen liittyvää tietoa, ohjausta ja omahoito-ohjelmia
Kriisikeskus Osviitta
Osviitasta saat keskustelutukea erilaisissa elämän kriisitilanteissa. Palvelu on nopeaa ja maksutonta, etkä tarvitse diagnoosia tai lähetettä.
Lähellä.fi
Valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, josta löytää merkityksellistä toimintaa, yhteisöllisyyttä, apua ja osallistumismahdollisuuksia. Palvelu kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen.
Peluuri
Peluuri tukee, neuvoo ja ohjaa silloin, kun pelaaminen on ongelmallista. Saat mm. puhelinpalvelua, chat-palvelua, omahoito-ohjelmia ja vertaistukiryhmiä. Palvelut ovat maksuttomia.
Nollalinja
Ilmainen auttava puhelin, jonne voit soittaa nimettömästi mihin kellonaikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Nollalinja auttaa kaikkia, jotka ovat kokeneet henkistä, fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa tai väkivallan uhkaa läheisessä ihmissuhteessaan sekä väkivaltaa kokeneiden läheisiä. Nollalinjan puhelinnumero on 080 005 005.
Mielenterveysomaiset Pirkanmaa Finfami ry
Työskentelee mielenterveyskuntoutujien omaisten ja läheisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Tarjolla on tietoa, tukea ja neuvontaa kaikille omaisille ja läheisille, joiden perheessä tai lähipiirissä joku oireilee tai sairastaa psyykkisesti.
EHYT ry
Tarjoaa puhelimitse neuvontaa ja keskustelutukea omaan tai läheisen päihteidenkäyttöön liittyvissä kysymyksissä ja huolissa. Päihdetyön ammattilaiset päivystävät ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Puhelut ovat maksuttomia, luottamuksellisia ja voit soittaa nimettömänä.
Mielenterveys- ja päihdepalvelut - päivystysapu nosto
Päivystysapu 116 117
Huoli-ilmoitus - nosto
Huoli-ilmoitus
Jos koet huolta omasta tai toisen aikuisen tilanteesta tai pärjäämisestä, voit ottaa meihin yhteyttä verkkolomakkeella.